Renting out.

These pages are currently only available in Swedish.

Ni är välkomna att registrera er bostad hos oss, följ instruktionerna i hyra ut formuläret. Vi tar tacksamt emot digitala bilder på bostaden. Vi erbjuder våra kunder ett helhetskoncept där vi assisterar företagen med bostad, samhällsintroduktion och hjälp med kontakter med myndigheter, skolor etc. Vi har ett stort och brett kundregister vilket gör att vi ständigt söker efter nya hyresobjekt.

Som medlemmar i Fastighetsmäklarnämnden följer vi regelverket som styr uthyrningsmarknaden. Detta innebär att vi skall vara opartiska i vår rådgivning och får t ex inte medverka till att sätta hyror. För information gällande lagliga hyresnivåer, rättigheter och skyldigheter i samband med uthyrning, läs mer här

Det är viktigt att du har hyresvärdens eller bostadsrättsföreningens tillstånd att hyra ut i andrahand innan du anmäler din bostad till uthyrning. Vi kontaktar er först när en vi har en kund som söker den typ av bostad ni erbjuder.

Hyresavtalet
Vi hjälper er att upprätta ett korrekt  hyresavtal enligt hyreslagen i samband med uthyrningen.

Nya regler angående andrahandsuthyrning gällande hyresrätter: Läs här

Fyll i formuläret

Vi har olika formulär beroende på vilken del av Sverige din bostad är placerad. Vänligen välj det kontor som ligger närmast bostaden: